Over ons

Optie 1 is een onafhankelijke telecomspecialist uit Urk. Wij verkopen abonnementen en toestellen aan particulieren en bedrijven. Bij ons werken deskundige mensen die graag ontzorgen en de klant altijd voorop zetten. Onafhankelijke service en persoonlijk advies dat is waar Optie1 voor staat.
Wij zien ons zelf graag als de lokale telecomspecialist. Op Urk staan we dicht bij onze klanten en werken we hard aan een goede vertrouwensband door altijd de beste kwaliteit te leveren.
Doordat wij volkomen onafhankelijk zijn van welke telecom aanbieder dan ook kunnen wij volledig adviseren in uw belang.

Optie1 biedt een ruim assortiment aan mobiele en vaste telefonie, internet-, glasvezel- en televisieaansluitingen, energie, accessoires en een eigen service- & reparatiedienst.


Over Ons
Dit jaar vieren wij ons 10-jarig bestaan. We begonnen met zijn drien in een klein winkeltje tegenover onze huidige locatie in Lemmer. Al snel stonden we daar met zeven man aan de balie. Het was een geweldige tijd. We waren jonge honden en wilden de beste worden. Binnen 2 jaar stonden we in de top 10 van Nederland.
Hierdoor kregen we erkenning bij de operators. Wat uiteindelijk resulteerde in het exclusieve aanbod van alle A merken en alle dochter B merken. Maar betekende met zijn zevenen aan de balie staan niet dat we moesten groeien?
In 2010 openden we een nieuwe winkel in Emmeloord. Een jaar later volgde Optie1 Urk. En in de zomer van
2014 hebben wij een winkel geopend in Surhuisterveen en Steenwijk.
Wij van Optie1 zijn als een soort familie. We zijn allemaal dol op gadgets en helpen zit in ons DNA. Iedereen verdient volgens ons een eerlijk advies. Ook onderling helpen we elkaar waar nodig. We zijn vrienden en willen het beste uit iedereen halen. Gezelligheid is hierbij een belangrijke drijfveer. Maar kwaliteit staat bij ons altijd voorop. 5 minuten na sluitingstijd de winkel uit zijn bestaat niet. Ook wanneer je om 18 uur de winkel binnenstapt heb je recht op het beste advies.


Shafiq Yari
Onze creatieve en ondernemende directeur
Mister Service, zo zouden we hem ook wel kunnen noemen. Want Shafiq helpt en hij helpt graag.
Als startende telecom verkoper stelde hij al voor om de klanten na werktijd thuis te bezoeken . Deals werden in die tijd aan de keukentafel gemaakt. Het was voor hem geen extra moeite . En dat de klanten deze extra service waardeerden bleek wel uit het feit ze vanaf 2004 bijna allemaal naar de winkel in Lemmer overstapten.
Als geen ander verplaatst Shafiq zich in de klant. Eigenlijk doet hij niets anders. Shafiq: Ik kijk altijd naar wat ik zelf zou willen en wat ik wil dat wil de klant ook ; een goede prijs een vertrouwd adresje en vooral duidelijkheid.
In zijn vrije tijd is Shafiq een enthousiaste visser. Op het water krijgt zijn creativiteit altijd weer de ruimte. En na een dagje vissen zit hij weer vol nieuwe en creatieve plannen. Iets waar wij bij Optie1 niet meer zonder kunnen.

Daniel van Veen
Onze sportieve Motivator
Sporten was zijn lust en zijn leven. Maar lesgeven niet echt zijn ding. Vandaar dat Daniel van Veen na zijn sportopleiding meteen bij Optie1 aan het werk ging.
Daniel begon als verkoper maar al snel zag Shafiq in hem een stimulerende partner. Daniel weet de mensen te triggeren, te motiveren en te enthousiasmeren. Affiniteit met het vak kun je niet leren maar de rest is volgens hem maakbaar. Teambuilding-uitjes, Operator feestjes ,Vergaderingen of Verkooptrainingen organiseren kan Daniel als geen ander.